//ptsbyemilia.ro/wpd_pts/wp-content/uploads/2017/05/^2CA8DA2F007CCA96745842A578CE54157E5E895CCDC1A6B55A^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Training Experience

 

  • antrenamente personalizate, funcționale și adaptate fiecărei persoane în parte;
  • antrenamente individuale sau de grup, după cum te simți mai confortabil;
  • antrenamente pre și post natale;
  • antrenamente pentru copii/obezitate/crestere armonioasa

 

Personal Trainer Studio vine cu un concept deosebit care satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti. De la antrenamente 1 la 1 si pana la antrenamentele in grup de maxim 4 persoane, este locul in care vei fi departe de aglomeratia din sali si vei avea intimitatea necesara ca sa iti desfasori antrenamentul utilizand tehnici de ultima generatie!

Cui ne adresăm, cine poate veni la Personal Training Studio by Emilia?

Răspunsul foarte scurt ar fi: ție, ne adresăm ție, celui care își dorește să schimbe ceva în stilul de viață personal.

Ne adresăm inclusiv adolescenților, femeilor însărcinate sau proaspetelor mămici, inclusiv copiilor mici (începând de la 4 ani în sus). De altfel, avem programe și abonamente special create pentru aceste grupuri de persoane, cum ar fi abonamentul pentru mamă + copil [link spre tabel abonamente?].

Așa că așteptăm să ne cunoaștem, să ne spui ce stil de viață ți-ai dori, iar noi să te ajutăm să ajungi acolo.

  • Ce anume ne deosebește de oricare altă sală de fitness?

Avem un concept unic pentru tine, la ora actuală – unic în România. Tocmai pentru că nu suntem clasica sală de fitness, deși suntem conștienți că există tendința naturală de a clasifica și, din moment ce antrenamentele sportive sunt la ordinea zilei și la noi, putem fi adesea confundanți cu o sală de fitness.

Cum spuneam, noi credem în ideea unei schimbări complete, nu doar corporale, ci și o schimbare a stilului de viață, a înfățișării, a stării de spirit, a atitudinii. Alegem sportul ca unul dintre mijloacele de a genera schimbările dorite, însă îți putem oferi mai mult de-atât.

Choose your Coach

Emilia Cotul

Experience: peste 10 ani
Specialization:  Personal Trainer, TRX, Dance, Aerobic, Fitness, Fit & Fly, Functional Shape, Corex&Postural Training, Personal Trainer Level 2

All coaches