Studio PTS

Personal Trainer Studio vine cu un concept deosebit care satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti. De la antrenamente 1 la 1 si pana la antrenamentele in grup de maxim 5 persoane, este locul in care vei fi departe de aglomeratia din sali si vei avea intimitatea necesara ca sa iti desfasori antrenamentul utilizand tehnici de ultima generatie! .

Vezi Galerie

trainer-big1

trainer-big2

Echipa PTS

Vei descoperi în echipa noastră de antrenori tipologii aparte și stiluri diferite, vei descoperi personalități diferite și specializări inedite. În fiecare antrenor, vei putea regăsi, totodată, și un mentor, o persoană capabilă să te îndrume și să te motiveze pentru o schimbare completă în viața ta.

Vezi toata Echipa

Despre Voi 🙂

Răspunsul foarte scurt ar fi: ție, ne adresăm ție, celui care își dorește să schimbe ceva în stilul de viață personal.
Ne adresăm inclusiv adolescenților, femeilor însărcinate sau proaspetelor mămici, inclusiv copiilor mici (începând de la 4 ani în sus). De altfel, avem programe și abonamente special create pentru aceste grupuri de persoane, cum ar fi abonamentul pentru mamă + copil.
Așa că așteptăm să ne cunoaștem, să ne spui ce stil de viață ți-ai dori, iar noi să te ajutăm să ajungi acolo.

Vezi Antrenamente Studio
Vezi Antrenamente Online

trainer-big3

product-2.1

Ne plac schimbările, ele sunt motorașul care duc o lume întreagă înspre dezvoltare și progres, fie el unul personal, fie unul colectiv. Nevoia de schimbare este, de altfel, cea care ne-a mobilizat și pe noi, cei din echipa Personal Training Studio by Emilia,  să pornim într-o călătorie frumoasă în care avem ocazia să aducem schimbări pozitive și în viețile altora. Și, de ce nu, poate și în viața ta.

Contacteaza-ne