Antrenament de Grup (maxim 5 persoane)

Ești pregătită să lupți pentru un stil de viață mai sănătos, cu multă mișcare și o alimentație sănătoasă? Mănușile te așteaptă în sală și antrenorii de la PTS by Emilia sunt gata să îți fie alături, zâmbitori și dornici să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta prin intermediul sportului. Iar pentru că știm că progresul se obține prin concurență, antrenamentele în grupuri de câte 5 persoane sunt varianta perfectă dacă ai chef de puțină competiție constructivă.

Învățăm împreună cele mai bune tehnici de antrenament, îți monitorizăm evoluția și sărim în ajutorul tău astfel încât experiența din sală să fie una extraordinară iar relația ta cu sportul să fie una perfectă.

Programeaza consiliere

Personal Trainer 1:1

Pe locuri, fiți gata, start în cursa pentru o viață sănătoasă. Hai la PTS by Emilia și descoperă o gamă largă de modalități de a face sport, de la antrenamente „1 la 1”. Suntem pregătiți pentru tine, avem experiență, am studiat cele mai eficiente tehnici și te așteptăm cu o provocare: noi venim cu promisiunea că te putem convinge să mănânci sănătos și să faci sport, iar tu trebuie să îți aduci doar echipamentul și multă, multă voință. Hai să ne unim forțele la PTS by Emilia și să începem transformarea ta.

Programeaza consiliere

Preferential

Ți-ai găsit un preferat în „lotul” nostru de antrenori? Nici o problemă! Poți opta pentru antrenamentele preferențiale, în care îți alegi antrenorul personal. Și nu uita: la PTS by Emilia nu există „antrenor și client”, ci numai conceptul de ECHIPĂ. Suntem alături de tine, transpirăm, râdem, muncim și ne bucurăm alături de tine. Și dacă nu ai o zi bună, nu-i nimic. Suntem o „echipă”, așa că o scoatem la capăt. Te așteptăm să ne treci pragul!

Programeaza consiliere

Clasa

Să fim sinceri cu noi: uneori, nimic nu bate energia unui grup de oameni care se întrec unii cu ceilalți. Alege clasele de la PTS by Emilia și vei putea gusta din vibe-urile pozitive ale antrenamentelor noastre de grup. La PTS by Emilia, antrenorii noștri sunt tot timpul alături de tine. Învățăm împreună cele mai bune tehnici de antrenament, îți monitorizăm evoluția și sărim în ajutorul tău astfel încât experiența din sală să fie una extraordinară iar relația ta cu sportul să fie una perfectă.

Programeaza consiliere