Pachet Online General

Suntem în secolul 21 și nu, nu trebuie să ai 100 de tipuri de gantere și 50 de aparate pentru a avea o viață sănătoasă. PTS by Emilia te introduce în universul antrenamentelor online cu un pachet pentru începători: o luăm ușor, cu 12 antrenamente concepute pentru acasă, îți deschidem și lumea unei bucătării cu mâncăruri sănătoase și te ajutăm să faci un shift rapid care, sperăm noi, va deveni în scurt timp noul tău stil de viață.

STORE

Pachet Online Basic

Vrei la sală dar nu la sală? Încearcă Pachetul Online Basic, iar antrenorul tău personal te va ajuta să îți atingi obiectivele fără să fie necesar să îți părăsești casa. Pachetul include un program de antrenament organizat în funcție de ceea ce tu ți-ai propus și pentru a știi foarte clar ce ai de făcut, vei primi videoclipuri cu antrenamentele tale.

Nu te scăpăm din ochi nici o clipă și îți urmărim evoluția astfel încât să putem adapta seturile de exerciții. Acolo unde este necesar, antrenorul tău personal te va ajuta să corectezi greșelile de execuție și va face periodic reevaluări.

Iar pentru că un stil de viață sănătos începe din bucătărie, pachetul Basic include un tabel cu indicații alimentare dar și „o carte de bucate” adaptată secolului 21, cu 50 de rețete sănătoase, recomandate de specialiști în alimentație.

STORE

Pachet Online Premium

La telefon sau pe Facetime, nu ai cum să scapi de antrenorul tău personal odată ce ai intrat în familia PTS by Emilia. Suntem alături de tine de îndată ce ai hotărât că vrei să trăiești mai sănătos, iar Pachetul Online Premium îți asigură toate avantajele unui antrenor personal, adăugând posibilitatea de a le avea chiar în casa ta.

Începem în forță cu un test de efort și postură, corectăm ce este de corectat, după care ne punem pe treabă: vei primi videoclipuri cu exercițiile pe care le-am ales pentru tine în urma evaluării făcute, te monitorizăm în permanență, facem reevaluări și adaptăm tot programul în funcție de nevoile și evoluția ta, dar nu ne oprim aici.

A trăi sănătos înseamnă mult mai mult decât exerciții și antrenamente, astfel că Pachetul Online Premium include și un tabel cu indicații alimentare, la care adăugăm un set cu 100 de rețete sănătoase. Ținem legătura pe whatsapp, acolo unde vei primi constant și materiale educaționale care să te ajute să îți transformi atât corpul, cât și modul în care tu te raportezi la ideea de sport și viață sănătoasă. Hai la treabă!

STORE

Pachet online 1:1 Live

Vrei să ai în confortul casei tale tot ce ai găsit la sală și chiar mai mult? Pachetul online 1:1 Live îți aduce antrenorul personal în sufragerie prin intermediul video call-urilor în care vom face împreună toate antrenamentele.

Antrenamentul este personalizat și total adaptat nevoilor tale și obiectivelor pe care tu ți le-ai setat atunci când ai decis că vrei să trăiești mai sănătos. Începem cu un test de efort și postură, lucrăm această zonă dacă este necesar și apoi „intrăm în pâine”, dar fără prea multă pâine. Nu-ți face griji, corectăm din mers orice greșeli de execuția a exercițiilor.

Tu vii cu inițiativa, iar noi te susținem din toate punctele de vedere: pachetul include consiliere motivațională săptămânală, reevaluări lunare, urmărirea evoluției tale și o monitorizare permanentă a parcursului tău. Și pentru că vrem să ne asigurăm că ai parte de toate condițiile pentru a performa, pachetul include de asemenea un tabel cu indicații alimentare, un set de 100 de rețete sănătoase și materiale educaționale de pe platformele specializate pe care le utilizăm în mod curent. Evident, ținem legătura pe Whatsapp, ca să nu aglomerăm porumbeii călători.

STORE